Engangspaller

Engangspaller er det budgetvenlige alternativ til de mange andre typer paller.

Vi konstruerer engangspaller efter dine behov
Vi konstruerer engangspaller efter dine behov

Du kan benytte engangspaller til transport af gods med en let til moderat vægt, hvor det ikke er nødvendigt at bruge EU paller. Bemærk også, at du ikke må regne med at kunne bruge pallen til transport på hjemturen.

Læs evt. også om vores: Kvartpaller og Plastpaller

Engangspallen er et godt alternativ til en EUR palle og er meget anvendelig, hvis der ikke direkte er krav til levering på internationale EUR paller. Samtidig spares der også tid til administrationen af et palle- regnskab.

Engangspallen er meget brugt i transportbranchen, og er kendt for følgende fordele:

  • En god simpel konstruktion, hvilket er lig med en mindre kompleks produktion
  • God og nem håndtering af let gods
  • Kan produceres efter kundeønske og specifikationer

Engangspallerne er typisk konstrueret med et antal topbrædder, nogle tværbrædder, klodser og bundbrædder. Der er typer med både runde og firkantede klodser.

Nye engangspaller fås i mange varianter, størrelser og kvaliteter. De kan være ISPM-15 varmebehandlede eller uden varmebehandling, og fås i friskt eller ovntørret træ efter kundens ønsker. Pallerne bruges ofte til eksport ud af Europa, og i dette tilfælde kan varmebehandling være et krav.

Fabriksnye samt brugte engangspaller

Pallen fås både i en ny og en brugt udgave. Vi konstruerer paller efter dine behov, således at din transport kan foregå så sikkert og stabilt som muligt. Eksempelvis leverer vi engangspaller som kvartpaller og som ekstra lange paller.

Vi rådgiver gerne om, hvilken type engangspalle der lever op til dine krav om bæreevne. Der kan også være en hel del at spare på transportbudgettet ved skift til en større eller mindre palle.

Pallerne er også en god, attraktiv handelsvare og vi køber dem gerne. Vil du gerne sælge os paller, skal du ikke tøve med at kontakte os. Så giver vi et konkret tilbud baseret på kvaliteten samt antallet.

Udover EU paller i træ tilbyder vi også plastpaller, og såvel nye pallerammer, som brugte pallerammer