1/4 Plastpaller

Plastik paller med perforeret overflade

1/4 Plastpaller er særdeles anvendelige til mange formål og i mange industrier f.eks. indenfor levnedsmiddelområdet og i medicinalindustrien. desuden er kvarte plastpaller også særdeles vel egnede til underlag i private kældre osv.

Brugte kvarte plastpaller er et økonomisk attraktivt alternativ til nye.

Med en utrolig billig pris på under 50,- kroner stykket er de et virkelig godt alternativ til nye paller. Brugte kvarte plastik paller fås i farverne brun eller sort. 1/4 plastpaller fylder meget lidt under opbevaring og transport, da vores kvartpaller kan stables “ind” i hinanden.

Størelsen på vores kvarte plastpaller er altid 600×400 mm. Uanset hvilken farve de har, og dette gælder naturligvis også uanset om de er nye eller brugte.

Plastpaller er et billigt og let transportalternativ til de traditionelle træpaller. Plastpaller har med deres lave vægt, robuste struktur og lange levetid mange fordele i forhold til træpaller.

Plastpaller er lettere, og det er en fordel, men de har også en glat overflade, der gør dem næsten umulige at stable mere end et par høje. Det kan gøre opbevaring af disse genanvendelige paller til en hovedpine.

Endelig er det ret bekosteligt at bruge plastpaller.

Generelt findes plastpaller i standardstørrelser, men det fungerer muligvis ikke for dine produkter. Du kan få producenter af plastpaller til at fremstille brugerdefinerede størrelser kun til din organisation, men du er bedre klar til at betale meget mere og forpligte dig til at købe mange af dem.

Vi garanterer brugte paller af højeste kvalitet, og vi sorterer naturligvis pallerne for at holde den høje standard. Så kontakt os, så vi sammen kan lave en god handel, der gør at begge parter er fuldt ud tilfredse.