Pallemøbler

Pallemøbler
palle møbler
palle-møbler

Der kan være mange forskellige grunde til at vælge pallemøbler. Men den store interesse skyldes som oftest følgende to grunde: For det første er tiden til retro, genbrug, bæredygtighed og miljøbevidsthed. Her er møbler af genanvendelige paller jo ganske enkelt oplagt. 

Du kan lave mange forskellige pallemøbler af paller og pallerammer, men for bare at nævne et par eksempler: sofaborde, skriveborde, senge, sofaer, blomster bede, havemøbler, vinreol og mange andre, det gælder bare  om at give fantasien frit spil. Køb paller til møbler her hos os.

Lad fantasien få frit spil når det gælder pallemøbler i hjemmet

Vi kan gøre vores hjem unikke og smukke med brugen af pallemøbler. Det bedste, der er forbundet med så fabelagtigt imponerende og unik  boligindretning, er at brugte paller er billige. Dette giver dig chancen for at tilføje så mange møbler af paller i dit hjem, som du vil. Du kan skabe møbler til både indendørs og udendørs ved hjælp af træpaller. Hav vores bruge paller i baghovedet, og brug dem, når du tænker på at fremstille nye møbler til hjemmet.

Vores paller er perfekte til møbler

Alle vores paller er varmebehandlede, og fri for træbeskyttelse og maling, så der er hverken kryb eller kravl i dem, og de er heller ikke giftige på nogen måder, og egner sig dermed perfekt til pallemøbler. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi sammen kan lave en god handel, således at du kan komme i gang med at lave nogle spændende møbler af paller.