Paller

Brugte paller til alle formål

Hos Europa-Paller.dk kan vi tilbyde alle former for paller der findes på markedet:

EUR, nye, brugte, halve, kvarte, af træ eller plastik, samt pallerammer naturligvis også både nye og brugte.

Kvalitets paller til en yderst fornuftig pris

Vores nye paller er naturligvis af den bedste kvalitet, men også vores brugte er af høj kvalitet, de bliver nemlig alle gennem tjekket for skader og fejl på vores værksted, hvor der også bliver varmebehandlet, således at de er fri for insekter, larver og andre smådyr.

Læs evt. også om vores: Plastik Paller og Engangspaller

Brugte europapaller bør genbruges

Hvorfor bare brænde de brugte, det er ikke bare synd, det er også skadeligt for miljøet. Hos Europa-paller.dk er vi yderst bevidste om vores ansvar overfor klimaændringer, og vi gør vores for at hjælpe. Derfor opfordrer vi naturligvis alle IKKE at brænde de brugte, uanset stand, men at kontakte os, hvad enten det gælder salg, eller køb af alle de former der findes på markedet.
 

Lidt om pallens historie

Paller dukkede op i det 20 århundrede, og fortsatte med at udvikle sig i dette århundrede, hvilket hjalp med til at muliggøre udviklingen af moderne logistik. Pallernes betydning for forsyningskæder i dag har været betydelig, hvilket muliggør dramatiske effektivitetsforbedringer i håndteringen og transporten af enheder kontra den løse stabling af varer. Yderligere forbedringer blev føjet til pallens design under 2. verdenskrig. F.eks. Blev palle genbrug i forsyningskæden mere og mere anvendt, og pallerammer blev udviklet for at muliggøre dobbelt stabling af skrøbelige materialer. Palle-pool konceptet begyndte også at blive udviklet i løbet af denne tid.
 

Vi sælger alle former for paller

Husk at vi tilbyder alle former for paller og palle tilbehør som f.eks. plastpaller og såvel nye pallerammer som brugte pallerammer
 
Har du brug for at læse mere om europapaller, og alle de forskellige varianter der findes på området, kan du besøge vores partner: https://oesdal.dk