Køb paller

engangspaller
Sorte pallerammer i plast - Stablet
Europaller EU paller Euro paller

Vi ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Vi har stor fokus på, at der skal være fuld tilfredshed for alle parter ved køb af paller

Køb paller i alle deres afskygninger hos os

Vi sælger både nye EUR-paller og brugte EUR-paller, der naturligvis overholder den forventede, høje kvalitet. Så køb paller hos os, du kan vælge imellem forskellige størrelser og forskellige materialer, og så kan du vælge nye og brugte paller samt engangspaller og halvpaller. Vi har desuden europaller, også kaldet EUR-paller, som er standardiserede, internationalt godkendte paller, der tilmed er miljøvenlige.

Vi sælger naturligvis ikke kun paller, men køber dem også af dig. Uanset stand, eller størrelse så kontakt os, så finder vi en løsning, og en pris der tilfredsstiller begge parter.

Uanset om det er omkostningsbesparelser via vores brugte paller, eller det drejer sig om skræddersyede paller, kan du købe paller, der overholder de nyeste lovkrav her hos os.

Vores nye træpaller er fremstillet efter ISO-højkvalitetsstandarder og til alle specifikationer.

Køb paller af alle slags hos europa-paller.dk

Køb paller hos europa-paller.dk Hos europa-paller finder du europaller i forskellige typer kvaliteter. Du kan vælge mellem nye Euro-palle, brugte Euro-palle i top kvalitet og plastpaller i de gængse størrelser. Alle vores palletyper er budgetvenlige, robuste og nemme at købe.

Fordele ved køb af paller hos Europa-Paller.dk

Køber du paller hos europa-paller.dk så sender vi dem straks. I modsætning til mange af vores kolleger har vi et stort lager af både brugte og nye paller. Det betyder, at vi kan levere med det samme, uanset antallet af paller, du bestiller. Europa-paller.dk´s europaller har også en meget lav pris. De er nok nogle af de billigste paller du kan finde på internettet.

Kontakt os ved køb af paller, så er du sikker på en god handel.