Pallerammer

Få pallerammer der passer til dit projekt
Få pallerammer der passer til dit projekt

Pallerammer fås i forskellige kvaliteter, størrelser og materialer. Vi vejleder gerne personligt, hvis du er i tvivl om, hvilken palleramme der passer til din virksomhed eller dit projekt.

Vi varmebehandler vores rammer af træ for at slippe af med eventuel smådyrsaktivitet i træet. Derimod er ingen pallerammer trykimprægnerede.

Vores sortiment omfatter også rammer af plastik. En palle ramme af plastik har yderligere hygiejnefordele og er nemmere at rengøre. Både palleramme af træ og af plastik har mange arbejdsår i sig. Derfor videresælger vi naturligvis også brugte palle rammer til dig, som kunne være interesseret i en lidt billigere palleramme. På denne måde gør du et økonomisk attraktivt køb af pallerammer og tager samtidig hensyn til miljøet ved at vælge genbrugsvejen.

Opmagasinering med pallerammer rydder gulvet og skaber overblik

Anvendelsesmulighederne for pallerammer er mange. Brug dem til opbevaring af løse dele, eksempelvis som led i montagen. Du kan også benytte palle rammer til stabling af eu paller i flere niveauer. Det har en praktisk såvel som en effektiviserende effekt, idet opmagasinering med disse rammer rydder gulvet og skaber overblik for dine medarbejdere.

En palleramme er desuden en sikker og særdeles stabil måde at transportere dine varer på. Vi kan assistere med palle rammer, uanset om de skal passe til helpaller eller halvpaller.

Giv os et kald, hvis du mangler et større eller mindre antal pallerammer i træ eller plastik. Så skal vi gøre vores for at hjælpe dig med at finde præcis den palleramme, der imødekommer dit behov.