Pallerammer

Få pallerammer der passer til dit projekt
Få pallerammer der passer til dit projekt

Hvordan bruges pallerammer?

Pallerammer er en økonomisk måde at tilføje sider til en palle på. Dit lager personale kan konstruere en robust kasse inden for få minutter ved hjælp af pallerammer. Rammerne er hængslede og sammenfoldelige for effektiv opbevaring. Når de åbnes, har de tapper, der fastgør rammen til hvert hjørne af pallen. Når de er på plads, er de meget sikre at bruge på mange forskellige måder.

Pallerammer fås i forskellige kvaliteter, størrelser og materialer. Vi vejleder gerne personligt, hvis du er i tvivl om, hvilken palle ramme der passer til din virksomhed eller dit projekt.

Om vores pallerammer

Vores rammer er super fleksible, og et praktisk værktøj til hurtigt at bygge nemme bokse til opbevaring af løse varer eller andre dele.

Vi varmebehandler vores pallerammer af træ for at slippe af med eventuel smådyrs aktivitet i træet. Derimod er ingen af vores ‘rammer trykimprægnerede.

Vores sortiment omfatter også rammer af plastik. En ramme af plastik har yderligere hygiejne fordele og er nemmere at rengøre.

Både en ramme af træ og af plastik har mange arbejdsår i sig. Derfor videresælger vi naturligvis også brugte palle rammer til dig, som kunne være interesseret i en lidt billigere palle ramme. På denne måde gør du et økonomisk attraktivt køb af pallerammer og tager samtidig hensyn til miljøet ved at vælge genbrugsvejen.

 

Opmagasinering med pallerammer  – Ryd op på gulvet og skaber overblik

Anvendelsesmulighederne for nye pallerammer er mange. Brug dem til opbevaring af løse dele, eksempelvis som led i montagen.

Du kan også benytte nye rammer til stabling af eu paller i flere niveauer. Det har en praktisk såvel som en effektiviserende effekt, idet opmagasinering med disse rammer rydder gulvet og skaber overblik for dine medarbejdere.

Desuden er de en sikker og særdeles stabil måde at transportere dine varer på. Vi kan assistere med rammer, uanset om de skal passe til helpaller eller halvpaller.

Med de gode kraftige hjørnebeslag er det nemt at montere pallerammer på pallen. På denne måde skaber man hurtigt en lukket kasse, der giver godset eller varerne den rigtige beskyttelse.

Giv os et kald, hvis du mangler et større eller mindre antal nye eller brugte pallerammer i træ, så skal vi gøre vores for at hjælpe dig med at finde præcis de rammer, der imødekommer dine behov.