EUR paller købes / Europaller pris

EUR paller købes for en rimelig pris
EUR paller købes for en rimelig pris

Ligger du inde med brugte Europaller, køber vi dem gerne, hvis standen er nogenlunde. EUR paller købes også, selvom de er defekte.

Vi kræver blot, at de brugte EUR paller har standardmål – og at din pris på europaller er fornuftig. Du behøver ikke nødvendigvis at sidde på et stort antal, før dine EUR paller købes. Vi er også interesserede i mindre sendinger. Køb paller her hos os.

Læs evt. også om vores: Plastik paller

Når vi modtager de brugte paller, istandsætter vi dem, inden vi sælger dem videre. Europaller pris i forbindelse med videresalg afhænger af kvaliteten, og vi står for sorteringen.

EUR paller er internationalt godkendte og standardiserede paller. De er altid mærket med “EPAL” på den venstre klods, og på den højre klods findes mærkerne “EPAL” eller “EUR”.

Vi giver en solid pris på Europaller

Europaller pris der er til at regne med
Europaller pris – kontakt os

Pallerne er anerkendt i Europa som den europæiske retur- og ombytningspalle. Returpaller er mindre belastende for miljøet da forbruget af ressourcer minimeres.

Europallerne har en stabil opbygning, og er udviklet til, at kunne bruges igen og igen. De er derfor bredt anerkendt som en effektiv godsbærende løsning, måske den bedste til dato.

Disse paller er en standardløsning, der hele tiden verificeres af Europæiske kontrolorganisationer som Bureau Veritas. Det sikrer en ensartet kvalitet man kan stole på til håndtering af gods.

Pallerne er ligeledes varmebehandlede som et ufravigeligt krav til emballage, der benyttes til transport ud af Europa. Med denne varmebehandling sikres det, at skadedyr ikke sendes over grænserne.

EUR paller købes, fordi efterspørgslen er stor blandt mange målgrupper – både private og virksomheder.

Europallers pris er derfor også i et sådant niveau, at det kan svare sig for os at gøre os umage med istandsættelse og videresalg.

Kontakt os gerne for at høre mere, hvis du er interesseret i vores tilbud om at købe EUR paller. Husk at vi også tilbyder bla. plastpaller, samt både brugte pallerrammer, og nye pallerammer