Køb paller her - Brugte eller nye

Brugte paller til alle formål

Mange står og mangler brugte paller til forskellige formål, ofte i forbindelse med lager og opbevaring, hvor pallernes pladsbesparende funktion er værdsat. Pallernes form og holdbarhed gør dem desuden særdeles velegnede til stabil transport af en lang række varer.

Køb af paller, brugte eller engangspaller er et økonomisk attraktivt alternativ til altid at købe sine paller som nye. Køb paller og halvpaller her hos os

Nye europa paller er alt for dyre til at de bare står på et lager. I kan spare mange penge ved at bruge brugte på de hylder på lageret hvor fra der plukkes varer, og der hvor det ikke er hele paller der sendes afsted.

Køb paller i plast, EUR paller samt engangspaller

Køb paller hos os, vi har flere slags paller, blandt andet brugte plastpaller, brugte EUR paller, brugte pallerammer, nye pallerammer og brugte engangspaller, som stadig har godt med liv og anvendelsesmuligheder tilbage i sig.

Da vi både sælger, og køber, alle former for paller, er der penge at spare allerede i dag. Bruger I f.eks. nyere Europa paller på jeres pluklager, kan I med fordel skifte dem ud med engangspaller.

Eller måske har I et overskud af brugte eur paller, eller engangspaller, som der bare står udenfor og forgår, hvorfor ikke sælge dem til os? Så får I både ryddet op, og får penge i hånden på samme tid.

Paller bør genbruges, ikke mindst for miljøets skyld.

Hvorfor bare brænde de brugte, det er ikke bare synd, det er også skadeligt for miljøet. Hos Europa-paller.dk er vi yderst bevidste om vores ansvar over for klimaændringer, og vi gør vores for at hjælpe.

Derfor opfordrer vi naturligvis alle IKKE at brænde paller, uanset stand, men at kontakte os, hvad enten det gælder sælg, eller køb af paller, således vi sammen kan gøre vores lille andel for at mindske Co2 udledningen, ved ganske enkelt at genbruge paller, i stedet for at brænde dem.
 

Vi garanterer brugte paller af højeste kvalitet, og vi sorterer naturligvis pallerne for at holde den høje standard.

Vil du købe paller, eller evt. læse mere kan du besøge vores partner på: https://oesdal.dk/