Europaller / Euro paller / EU paller

Europaller som halvpaller
Europaller som halvpaller

Europaller er en populær og meget brugt type palle, som undertiden refereres til som eu paller og andre paller. Du kan altid kende disse paller på det genkendelige stempel, som er din garanti for kvalitet.

Vi forhandler et stort udvalg af nye og brugte Europa paller til såvel industrielle formål som private kreationer. Er du på udkig efter dine paller som halvpaller, kan vi også hjælpe.

Vi varmebehandler alle europaller, og pallerammer, for at være sikre på, at ingen skadedyr bebor pallerne. Ønsker du brugte eu paller, har du mulighed for at fravælge denne varmebehandling, hvis den ikke har din interesse.

Mange anvendelsesmuligheder med EU paller

EU paller med høj bæreevne
EU paller med høj bæreevne

Virksomheder kan eksempelvis udnytte pallernes høje bæreevne i forbindelse med opbevaring af varer på et lager. Euro paller egner sig også fint i statisk sammenhæng og kan stables i niveau efter niveau ved hjælp af blandt andet brugte pallerammer, og nye pallerammer. I private hjem med stor skabertrang anvendes paller ofte i fremstillingen af møbler og havebede, fordi pallerne fremstår rustikt og moderne.

Når du bestiller dine europaller herfra, kan du være sikker på at få et produkt, som hverken er trykimprægneret eller på anden måde behandlet med krads kemi.

Mangler du et parti paller til din virksomhed, så kontakt os for info om pris. Jo flere paller du kan aftage, jo bedre et tilbud kan vi give dig. Skal du bruge dine europaller i specielle mål, er du også velkommen til at kontakte os. I mange tilfælde kan vi kreere særlige konstruktioner af eu paller til netop den opgave, du står overfor.

Hos europa-paller.dk er vi leveringsdygtige i alle former for paller, uanset om det gælder nye paller, brugte paller, halvpaller, engangspaller, plastpaller eller pallerammer. Vi kan sågar fabrikere paller efter lige nøjagtig de mål I har brug for. Naturlivs kan vi også levere varmenehandle paller med IPPC stempel. Ønsker du at købe brugte paller, kan du trygt handle hos os også. Alle vores brugte paller er i en fornuftig stand, og såvel ødelagte, som forurenede paller bliver naturligvis frasorteret.