Halvpaller

Halvpaller i både plastik og træ
Halvpaller i både plastik og træ

Halvpaller fås i både træ og plastik, og paller af plastik er godkendte til brug i fødevarer- og medicinalsammenhæng. Hvis du skal tage særligt hensyn til vægten af dine halvpaller, kan du vælge plastikmodellen, som er lettere end en halvpalle af træ.

Mange forbinder paller med industrien, fordi de længe har haft deres faste plads på landets mange lagre. Men i dag får mange paller nyt liv i hænderne på private handymænd og -kvinder.

Paller såvel som de lidt mindre halvpaller har nemlig også vist sig egnede til fremstilling af møbler til både stue og børneværelse.Varmebehandlede halvpaller uden skadedyr

Paller af træ er varmebehandlede for at komme skadedyr til livs. Dog har du mulighed for at fravælge denne behandling, hvis du vil have brugte paller. Dette er særligt relevant for aftagere, som har til hensigt at benytte pallen i eget hjem.


Vi har alt inden for paller

Som du sikkert har opdaget er vi eksperter i alt inden for paller, og af andre produkter vi kan tilbyde kan vi kort bare nævne eksempler som: Plastpaller og pallerammer, såvel nye som brugte pallerammer.